Opening dorspfeest Winsum Frl

Woensdag jl. moesten we naar Winsum (Frl).  We moesten spelen op een dorpsfeest en volgens onze boekingsman ook buiten.  Op dat moment regende het nogal en waren we dan ook goed aangekleed om ons te gaan spelen . 

Het bleek echter dat ze het dorpshuis al jaren ombouwden tot feesttent.  Hier mochten wij een optreden verzorgen zodat de bewoners tussendoor zich konden inschrijven voor alle activiteiten van het dorp.  We hebben hier een uurtje opgetreden en de bewoners van Winsum een beetje opgewarmd voor de andere dagen. De donderdags zouden er ’s morgens versierde wagens zijn. Helaas konden wij hier niet op wachten en gingen we naar een paar biertjes naar huis. 

Hier kunnen jullie de foto’s en een kleine videoimpressie bekijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *