Harrekieten op de serieuze tour

Afgelopen woensdagavond ging blaaskapel de Harrekieten op de serieuze tour. Het was namelijk tijd voor de jaarlijkse / anderhalf jaarlijkse jaarvergadering. Enkele hoogtepunten en dieptepunten in willekeurige volgorde: Vanaf heden hebben we in plaats van een boekingsman een boekingsvrouw, dit jaar zijn er geen leden ons ontvallen (wel één vlieg tijdens de jaarvergadering), de financiën waren op orde, er zit tegenwoordig een man in de kledingcommisie en het gebak smaakte weer heerlijk.

Had u nog wat voor de rondvraag? Meld het in het gastenboek. We  nemen het graag over 1-1,5 weer mee. Had u er graag bij willen zijn? Dat kan ook. Wij zoeken nog nieuwe leden. U bent dus van harte welkom.  MEER >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *