Spetterend optreden in Zwaagwesteinde

Op 7 september hebben De Harrekieten mogen optreden in Zwaagwesteinde. Hoewel het moeilijk is bescheiden te blijven, kunnen we gerust spreken van een spetterend optreden. De Harrekieten hadden nog niet het eerste liedje uitgespeeld of het begon enorm te spetteren.  Op karakter werd begonnen met het tweede liedje, Als de morgen is gekomen, maar blijkbaar werd dat door de weergoden als een ware provocatie opgevat. De regen kwam toen echt met bakken uit de lucht.  Gelukkig zijn wij niet voor één gat te vangen en hebben wij onder het tentdoek van enkele kraampjes ons repertoire kunnen vervolgen. Kortom, het werd toch nog een beregezellige middag. Benieuwd hoe een verregende blaaskapel eruit ziet? Bekijk de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *