Harrekieten in topvorm

Oei, oei, oei wat was het spannend afgelopen zaterdag in Heerenveen. Blaaskapel de  Harrekieten deed namelijk mee aan een echt festival. Aan de voorbereiding kon het niet liggen, de toeters glommen mooi in het altijd zonnige Heerenveen en de nieuwe sessie was een gedurfde mix van creativiteit en frivoliteit. De verwachtingen waren daarom ook hoog gespannen. De dag begon goed. De trompetsectie stak de trompetten fier in de lucht en de grote trom trilde van plezier. Dit kon bijna niet verkeerd gaan. Met één optreden was het echter niet gedaan. Er waren diverse podia dus de blaaskapel ging van het ene naar de andere plek. De sfeer was uitstekend en het publiek deinde gezellig mee op de nieuwe sessie, dit kon bijna niet verkeerd gaan….of toch wel? Benieuwd naar het eindresultaat, bekijk dan de website met de eindresultaten?  Daarnaast willen wij onze sponsor Janijko bedanken voor het sponsoren van onze nieuwe kleding. Een bezoekje op zijn website kan hij zeker waarderen of heeft u dit al gedaan?

 Voor meer foto’s en een video. Bekijk onze mediapagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *