Home, sweet home. Survento Brass te Surhuisterveen.

Een 150 jaar geleden werd het al gezongen in de opera Clari, Maid of Milan en de Harrekieten kunnen het beamen, niks is zo fijn dan thuis. Wij waren daarom bijzonder blij dat we onder prima weerconditities mochten optreden in het centrum van Surhuisterveen, het thuisland van De Harrekieten. De reden van ons optreden was het jaarlijks terugkerende Survento Brass. Een muziekdag waarbij brassband muziek centraal staat.

Naast het mooie weer was ook het enthousiaste publiek zeker een pluspunt. Er werd vrolijk meegeklapt, gezongen en zelfs gedanst. De nieuwe sessies die ten gehore werd gebracht leende zich hier ook overigens prima voor. Het was een mix tussen nieuwe nummer en oude nummers zoals Apache en The devl in the Sky. Zo werd het niet alleen voor De Harrekieten maar ook voor de omstanders een feest van herinnering. Home, sweet home.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *