Leve de koning

Op de laatste Koninginnedag mocht Blaaskapel de Harrekieten niet ontbreken. Met veel plezier waren de Harrekieten daarom aanwezig te Joure. Bij de uitgebreide braderie die dwars door Joure heen slingerde mocht Blaaskapel de Harrekieten de vrolijke nooit verzorgen. Natuurlijk deden we dit met veel plezier. Met een stralend zonnetje boven zich manoeuvreerde de kapel zich door de straten te Joure en speelde met name bij de vele horecapunten uit volle borst. Het publiek wist dit prima te waarderen. Er werd enthousiast mee geklapt en sommige jongere kinderen mochten zelfs meedoen. Het optreden werd afgesloten op niveau; in de Orangerie werd subtiel en met gevoel nog de hits ‘When the Saints’ en het ‘Vliegerlied’ ten gehore gebracht. Daarnaast was het appelgebak, die de kapel zich goed liet smaken, ook van een bijzonder hoog niveau. We komen graag nog een keertje terug.

harrekieten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *