Dorpsfeest in Lippenhuizen

Dorpsfeesten zijn voor Blaaskapel de Harrekieten altijd leuke uitstapjes. Het dorpsfeest van Lippenhuizen vormt daarbij zeker geen uitzondering. Een aantal jaren geleden hebben wij de optocht al eens mogen begeleiden dus we waren verheugd dat we in 2013 wederom een uitnodiging kregen. Ook nu was het zonnig weer en de wagen waarop de Harrekieten mochten plaatsnemen stond al gereed. Met enthousiasme werd deze wagen bestegen en we konden gaan. De wagen zette zich in beweging onder de vrolijke klanken van Rowwen Hèze en deze vrolijke atmosfeer verlate de wagen niet meer. Leef nu het kan, Ik tel tot drie, Zeven dagen lang, alle hits kwamen voorbij. Een fijn feest en rondrit, we komen weer graag een keertje terug.

Foto Lippenhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *