Griezelen met de Harrekieten.

In Harkema en omstreken was het al bekend dat de Harrekieten multifunctioneel zijn. Dorspfeest, verjaardagen of een bedrijfsopening, De Harrekieten zijn van de partij. In de novembermaand zijn de Harrekieten echter extra multifunctioneel. De naam Harrekieten wordt dan tijdelijk gewijzigd in Harrepieten. Daarvoor is het nu nog te vroeg maar toch waren de Harrekieten afgelopen zaterdag gesminkt en onherkenbaar onderweg. Dit keer als de Harregriezels. In Draculakostuum werd de Friese grens overgestoken om de kinderen in Groningen een onvergetelijke middag te verzorgen. Op uitnodiging van de winkeliersverening Paddepoel te Groningen mocht de kapel 2 uren lang het winkelend publiek vermaken. En hoewel de kostuums anders deden vermoeden was het tijdens het optreden erg gezellig en veel ruimte voor vrolijkheid.

 Foto (c) http://www.focusgroningen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *