Optreden revue Harkema

Een ouderwets gezellige revue. Hoe vaak maak je dat nog mee? Niet vaak maar in Harkema was het mogelijk. Afgelopen zaterdag 17 mei was er vanwege 100 jaar Plaatselijk Belang een revue georganiseerd. Voor de pauze werd er teruggeblikt op de historie van Harkema en na de pauze werd er een parodie uitgevoerd op het bekende spelprogramma ‘Ik hou van Holland’. De titel was natuurlijk gewijzigd naar ‘Ik hou van Harkema’ en de bekende begeleidingsband was vervangen door blaaskapel de Harrekieten.

Vanaf het moment dat De Harrekieten de bekende tune mochten instarten tot de afsluiting met het Koningslied was het feest. De vragen waren leuk, de presentatrice was mooi en de kandidaten beschikten over voldoende humor. Kortom het publiek, maar ook wij, hebben ons prima vermaakt. Naast enthousiast meeklappen en glimlachten hebben wij natuurlijk ook meegespeeld. De tune, het volledige vers van Ik hou van Harkema en een aantal lokale liederen special opmaat gemaakt werden door de Harrekieten opgevoerd. Zo zie je maar, ook voor maatwerk ben je bij de Harrekieten op het juiste adres.

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *