Dweilfestival Heerenveen

Voorzichtig mogen we gaan spreken over een traditie, in Heerenveen was Blaaskapel de Harrekieten voor de derde keer aanwezig bij het dweilfestival die aldaar wordt gehouden. In het centrum van Heerenveen waren diverse podia’s waar De Harrekieten hun repertoire ten gehore mochten brengen. Een gezellig evenement met een publiek publiek die goed vertegenwoordigd was en spontaan meedeed. De horeca die prominent aanwezig was zal daar vast een steentje aan hebben bijgedragen.

In totaal hebben de Harrekieten op 3 podia opgetreden. Hoewel er sprake was van af en toe een lokaal buitje waren de weergoden de Harrekieten gunstig gestemd. De optredens vonden plaats onder een stralende zon en we konden mede daardoor op een enthousiast publiek rekenen. Het repertoire die de Harrekieten ten gehore brachten was veelzijdig. Uiteraard een aantal Nederlandse toppers maar ook populaire televisiemuziek en Engelstalige evergreens ontbraken niet. Een geslaagd evenement waar we met veel plezier deel vanuit maakten.Harrekieten in Heerenveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *