Gondelvaart Drogeham

In Fryslân is de gondelvaart te Drogeham een begrip. Maandenlang wordt er in het diepste geheim gewerkt aan de meest schitterende creaties. Iets mooiers dan dat bestaat niet. Zou je denken. Er is echter nog iets mooiers, de kindergondelvaart. Ook in Drogeham, ook een begrip in Fryslân maar dan met blije kindergezichtjes erbij. Bestaat er wat mooiers?

De Harrekieten mochten dit evenement opluisteren. Een hele eer en uiteraard komen we dan met een aangepast repertoire. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kinderhits en klassiekers: Doe een stapje naar voren, Vliegerlied en het Kleine café. Het massaal aanwezige publiek kon de muziekkeuze goed waarderen en danste of zong enthousiast mee. Dit zorgde voor een mooie interactie en veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *