Pietenspektakel in Burgum

Sinterklaas helpen, wie wil dat niet? De Harrepieten in ieder geval wel. Met veel plezier en enthousiasme waren wij daarom ook aanwezig bij het Pietenspektakel te Burgum. Gekleed in het traditionele arbeiderskostuum horend bij Sinterklaas, lieten de Harrekieten hun Sinterklaasrepertoire horen. Dat het in goede aarde viel was te merken. Liedjes werden enthousiast meegezongen en de echte durfals dansten mee.

Het was een gezellige middag in Burgum die de winkeliers zeker niet zullen vergeten. Zo werden enkele winkeliers verrast met een intiem optreden in de winkel zelf. Dit viel in bijzonder goede aarde bij de plaatselijke winkeliers. Kinderen en winkeliers blij, wat wil je nog meer? De Harrekieten verlieten dan ook met een bijzonder goed humeur, en een lekkere oliebol, het kinderrijke Burgum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *