Sinterklaasoptocht Oosterwolde

Het zijn momenteel spannende tijden voor De Harrekieten. Zal het de Goedheiligman lukken om ook dit jaar Nederland te bezoeken? Na zoveel jaren ervaring verwacht je een wat gestroomlijndere planning maar elk jaar blijft het weer spannend. Ook dit jaar was het weer spannend maar kwam hij weer op tijd aan. Gelukkig maar want de Sinterklaasperiode was weer volgeboekt voor de Harrekieten. De aftrap vond plaats in Oosterwolde. Inmiddels mogen we langzamerhand spreken van een traditie aangezien de Harrekieten voor de derde keer aanwezig mochten zijn.

Het weer was wat koud en guur maar dat mocht de pret niet drukken. De vrolijke en massaal uitgerukte kinderschare maakt dan weer veel goed. Varend op de boot kwamen Sinterklaas en De Harrekieten Oosterwolde binnenvaren. Het speciale Sinterklaasrepertoire van de Harrekieten wordt dan gewaardeerd en werd vrolijk meegezongen. Na het welkomstwoord trok de stoet verder het centrum van Oosterwolde in. Gezellig en bijzonder leuk. Ook volgend jaar hopen wij weer van de partij te zijn.

Harrekieten Oosterwolde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *