It’s the most wonderful time

Kunt u de klassieker, It’s the most wonderful time of te Year?  Geschreven in 1963 door Edward Pola samen met George Wyle en uitgevoerd door Andy William.

Het is natuurlijk een gokje maar wij vermoeden dat dit illustere trio nog nooit in Surhuisterveen is geweest. De zaterdag voor kerst was het namelijk niet ’the most wonderful time’. Dit lag niet aan de ondernemers, het publiek of de locatie. Dat was namelijk prima geregeld. De ondernemers hadden een sfeervolle kerstmarkt gemaakt, het publiek was aanwezig en de locatie was onze thuisbasis. Dit kon dus allemaal niet beter. Wat wel beter kon was het weer. De eerste noot van ons speciaal samengestelde kerstrepertoire was nog niet gespeeld of de sneeuwbuien vlogen al om onze kerstmutsen. Daarnaast waaide het zo hard dat de belletjes aan onze mutsen bijna nog harder klapperden dan het publiek die vanuit de warme café’s ons bemoedigend toeklapte. Wat dat betreft gaat het leven van een blaasmuzikant niet altijd van een leien dakje.

Gelukkig waren er ook veel positieve zaken. Onze kerstmedley werd bijzonder gewaardeerd, het publiek kon onze aanwezig waarderen en onze toegift in de plaatselijke kroeg zorgde voor een hartelijk applaus. Gelukkig werden wij vervolgens voorzien van een natje en een droogje en wie klaagt dan nog over het weer?

Wij kijken terug op een gezellig en memorabel optreden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *