Lekker fietsen met De Harrekieten

Ga toch fietsen is een kwalificatie die niet door iedereen als even positief wordt ervaren. Toch mocht deze terminologie op 2de Pinksterdag volop gebezigd worden. Op 2de Pinksterdag vindt namelijk de Fietsen Elfstedentocht plaats, een bijzonder feestelijk evenement. En waar feest is…daar zijn de Harrekieten.

Harrekieten bij Elfstedentocht

Goedgemutst hebben de Harrekieten gedurende de dag de fietsers bemoedigd. Af en toe gebeurde dit vocaal maar musicerend had de grootste voorkeur en wellicht impact. Leuke hits kwamen voorbij die vrolijk meedeinden op de straffe wind die er stond. Gelukkig bleef het droog en kwam af en toe de zon door de wolken. Dit zorgde voor een gezellige en mooie dag waar wij met veel plezier aan terugdenken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *