Drogeham en De Harrekieten – feestavond 2

Zoals we in ons eerdere blogpost al schreven, we komen graag weer terug in Drogeham. Meestal hebben we het dan over volgend jaar maar in Drogeham weten ze wat feesten is. Boerenkapel de Harrekieten was daardoor niet volgend jaar van de partij maar direct de volgende dag al. Veel sneller kan bijna niet.

Veel leuker kan bijna trouwens ook niet. Wat een enthousiast publiek. We waren ruim van te voren aanwezig en daardoor begonnen we ook wat vroeger dan gepland. Het publiek vond dit niet erg, met wat biertjes in de hand werd er al vrolijk meegezongen en geklapt.

De dahlia’s zaten nog vrolijk en fris aan de wagen geprikt en dit gold ook voor de leden van de blaaskapel. Vrolijk en fris werd deze avond gekozen voor een ander en fris repertoire die goed in de smaak viel bij het aanwezige publiek.

De schemering viel maar het feest ging door. Jong en oud genoot van de klanken en bepaalde liedjes zoals het nieuwe Batje Vier viel goed in de smaak. We kunnen daarom gerust spreken van een mooie en geslaagde avond en we hopen volgend jaar weer aanwezig te mogen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *