Harrekieten vieren feest in Lemmer

De Harrekieten zijn bijna wekelijks te bewonderen maar was u er deze keer niet bij, dan heeft u echt wat gemist. In Lemmer was er namelijk sprake van werkelijk een schitterend optreden. In de baai van Lemmer (ja, die hebben ze) was er een Vuurtoren Bedrijven Race. Deze wordt in de volksmond ook wel de VBR genoemd en maakt onderdeel uit van het programma Nazomeren.

Harrekieten in Lemmer

Tijdens deze race is er sprake van twee wedstrijden met nostalgische visserman-aken. Een traktatie voor het oog. De Harrekieten stonden aan wal en mochten ook hun enthousiasme in muzikale vorm tonen. En dit deden we met veel plezier. Zoals eerder was beschreven, was het optreden de aanwezigheid zeker waard en werd van CD 2 de nummers 2,4,8 en 12 gespeeld. En dit was nog niet alles, ook het nieuwe repertoire werd niet geschuwd. Het publiek die dankzij de warme nazomerzon in grote getale was komen opdagen wist dit muzikaal enthousiasme te waarderen. Hartverwarmend en enthousiast werd er meegedanst en gezongen bij bijvoorbeeld de evergreen ‘When the Saints’.

De Harrekieten kijken terug op een mooi en gezellig optreden waarbij het publiek goed meedeed en zong. Er wordt daardoor op volle kracht geblazen. Dit deed ons daardoor niet alleen naar adem happen maar na het optreden werd er ook nog vrolijk in een harinkje gehapt. Een beregezellig optreden en wij kijken uit naar de volgende editie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *