Feest in Wijnjewoude!

In Wijnjewoude is het goed vertoeven. Dat weet u, dat weet ik en dat weten De Harrekieten helemaal. Op zaterdagavond waren ze aanwezig bij een besloten feest waar 2 verjaardagen werden gevierd. Dubbel feest en ook dubbel plezier. Of Blaaskapel de Harrekieten hier een belangrijke rol in speelden laten we buiten beschouwing maar gezellig was het in ieder geval wel.

Samen met de feestband Blowing Away maakten de Harrekieten er een waar feest van en werd er heel wat wind weggeblazen. Begonnen werd met de nieuwe hit Batje vier die met grote instemming van het publiek werd begroet. Het duurde daardoor niet lang of de voetjes gingen van de vloer. Voor de blaaskapel het teken om de direct de sessie ‘feestmuziek’ erin te gooien en al snel knalden de vrolijke melodieën van Feierabend, Anton aus Tirol en Speedy door de boerenschuur. Het enthousiaste en muzikale publiek deed gezellig mee. Was dit het einde? Wel figuurlijk maar niet letterlijk.
De eerste sessie bleek slechts het begin te zijn van nog meer moois. Aangezien we bijna in het meest zuidelijke puntje van Fryslân bivakkeerden, leek het ons wel toepasselijk om onze feestsessie Limburg muzikaal ten gelde te maken. En het publiekkon dit waarderen, Limburg, Vergeate, er werd wederom meegezongen en gedanst. De polonaise vulde de burenschuur zoals de folder van de Trekpleister uw brievenbus vult, bomvol en er viel niet aan te ontsnappen. Geweldig, wat een sfeer! We hebben genoten van dit privéfeest en reisden met een tevreden gevoel weer terug uit dit zuidelijke stukje Fryslân.

Beschikt u ook over een boerenschuur, woont u in het zuiden van Friesland of houdt u gewoon van een gezellig feest!Neem dan gerust contact op met onze Boekingsharry. Wij zijn namelijk graag van de partij. De Harrekieten, das pas genieten!Harrekieten in Wijnjewoude

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *