Gondelvaart met een vrolijke noot

Twee avonden in het jaar is Drogeham het middelpunt van Fryslân. Straten worden afgezet, bussen komen aanrijden, het is weer tijd voor de jaarlijkse gondelvaart. Al het massaal aanwezige publiek moet natuurlijk voorzien worden van een muzikale noot vooraf de gondelvaart. De Harrekieten mogen dit traditiegetrouw verzorgen. Zowel op de vrijdag als op de zaterdagavond. Uiteraard iets wat wij met veel plezier doen. We genieten niet alleen van de fraai uitgevoerde gondels maar ook van het enthousiaste publiek die massaal aanwezig is. We beginnen bescheiden met hits zoals Apache, Stil in mij, maar na verloop van tijd werden ook onze danshits ten gehore te brengen zoals; Doe een stapje naar voren en Het dondert en het Bliksemt. Toen de sfeer er helemaal in zat eindigden we de optredens met een aantal zangnummers zoals Rock around the Clock en Batje vier. Het publiek kon dit waarderen en met een mooi applaus verlieten we het parcours. Drogeham, wederom bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *