Feanster Music Night met De Harrekieten

Op zaterdagavond 1 oktober was de première van De Feanster Music Night. Een avond vol spektakel waarbij klassiek op een verrassende wijze werd gecombineerd met modern. Deze combinatie maakte nieuwsgierig getuige de volle zaal met toeschouwers die graag aanwezig wilden zijn.

Bij een dergelijke avond kunnen De Harrekieten uiteraard niet ontbreken. Niet omdat wij klassiek en modern graag met elkaar combineren maar ook omdat wij houden van verrassingen. En een verrassing werd het. In positieve zin dan. Goed uitgevoerde optredens en een leuke combinatie van artiesten. Ook De Harrekieten hebben met enthousiasme hun steentje bijgedragen. Zowel tijdens als na de show zorgden wij met onze herkenbare hits voor een feestelijke sfeer. Of zoals een anonieme toeschouwer, de heer R. Renkema uit Marum, mooi verwoorde: Het was een streling voor mijn oor.

Kortom het was een mooie avond die hopelijk in 2017 weer een vervolg krijgt.

blaaskapel-de-harrekieten-in-surhuisterveen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *