Blaaskapel de Harrekieten bij Provincie Friesland

Hoe maak je van een kerstborrel, een geslaagde kerstborrel? Een vraag die bij veel bedrijven speelt maar waar Provincie Friesland het juiste antwoord op weet. Je nodigt Blaaskapel de Harrekieten uit en bedenkt een leuk thema. Zo simpel kan het soms zijn. De Harrekieten bieden een garantie op feest.

Afgelopen donderdag was het zover en bracht de blaaskapel een bezoek aan het provinciehuis. De Harrekieten mochten de muzikale aftrap verzorgen. Er werd namelijk hard gewerkt in het provinciehuis en het idee was dat we ze met de muzikale klanken van de kapel konden weglokken van hun bureaus. Door ons strategisch op te stellen in de hal, goede galm, lukte dit plan goed. Gestart werd met Apache, die muzikaal een prachtig intro bevat. Daarna was het direct feest. Doe een stapje naar voren, Batje Vier, Vergeate, wij kunnen niet anders concluderen dat de medewerkers bij de provincie ook goed kunnen meeklappen en zingen.

Nadat er voldoende medewerkers waren gelokt gingen wij in optocht door naar de hoofdzaal waar het daadwerkelijke feest plaatsvond. Ook daar hebben we nog een flinke sessie gespeeld. De sfeer zat er al goed in dus we konden direct verder met ons feestarrangement. Feierabend, Speedy, het feest was gegarandeerd en wij willen ook graag het vrolijke en enthousiaste publiek bedanken! Tot een volgende keer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *