Feest in Surhuisterveen

Het laatste weekend voor Sinterklaas. Vaak leidt dat tot stress in de winkelstraten maar op de laatste zaterdag voor Sinterklaas heerste er in Surhuisterveen een ontspannen sfeer. Natuurlijk speelde het mooie weer hierin een rol maar ook De Harrekieten hebben hier ongetwijfeld een rol in gespeeld. Schoongepoetst en met een goed humeur mocht de blaaskapel namelijk het winkelende publiek in Surhuisterveen vermaken.

En dat deden wij met veel plezier. Op een vrolijke manier werden Sinterklaashits en het standaardrepertoire afgewisseld. Zo was er voor elk wat wils. En het publiek wist dit goed te waarderen. Vrolijk werd er meegeklapt en enkele mensen van het publiek participeerden mee door een goede drumsolo ten gehore te brengen. Het enthousiasme tijdens de drumsolo was zelfs zo groot dat een drumstokje het enthousiasme niet heeft overleefd. Los van het overlijden van een drumstokje was het een vrolijke boel. Ook tijdens de uitreiking van de prijzen door Sinterklaas. De blaaskapel voerde zonder problemen zijn muzikale, ceremoniële rol uit en zorgde ervoor dat de prijswinnaars ook muzikaal in het zonnetje werden gezet.

Toen het zonnetje onderging was dit ook het sein voor De Harrekieten om er een einde aan te breien. Nog eenmaal werd er een Sinterklaassessie gespeeld en toen doken we Kolkzicht in waar we werden getrakteerd op een heerlijke Jagermeister met biertje. Nogmaals dank voor de gastvrijheid Surhuisterveen en Kolkzicht in het specifiek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *