Optreden Swaddekuier te Buitenpost

Als je jarig bent, trakteer je. De organisatie van de Swaddekuier te Buitenpost viert zijn 10-jarig bestaan. Een hele prestatie waarmee wij het bestuur en de vele vrijwilligers ook van harte mee willen feliciteren. De organisatie trakteerde de lopers bij de finish op een heerlijke taartje. Maar dit was niet alles. De lopers kregen ook een muzikale traktatie in de vorm van een optreden van de Harrekieten.

Op zaterdagmiddag 1 juli ging de blaaskapel met veel zin en enthousiasme op pad om de lopers van een muzikale traktatie te voorzien. Het weer werkte goed mee en vlakbij de finishlijn werd gestart met de eerste sessie. Wat ons door de jaren opvalt is dat wandelaars vaak enthousiaste mensen zijn. Ook hier in Buitenpost was het niet anders. Begonnen wij de eerste sessie met rustige nummers, de sfeer zat er direct wel goed in. Zelf de senioren van het naastliggende seniorencomplex stonden vrolijk mee te swingen op de vrolijke klanten van Apache, Batje vier, etc. Dit smaakte naar meer. Vrolijk werd er verder gemusiceerd op diverse plekken bij het parcours. Het enthousiasme was gelukkig over hetzelfde. Lopers deden gezellig mee en wisten de muziek van de kapel te waarderen. Zo werd het een gezellige middag met veel plezier. Een ware traktatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *