Jubilaris viert feest

Vijftig jaar worden is een memorabele leeftijd. De onschuld van de jeugd heb je verloren en de naderende herfst doet je haardos vergrijzen of zelfs verliezen. Naast een reflectiemoment is vijftig worden ook een mooi moment om naar de toekomst te kijken en het leven te vieren. Dit werd gedaan in Drogeham. Een groot feest werd er gegeven en De Harrekieten waren hierbij van harte uitgenodigd. Correctie, hadden zich zelf uitgenodigd vanwege het feit dat de jubelaris lid van De Harrekieten was.

Ons bezoek was daarom ook onaangekondigd en was een mooie verrassing voor de jubilaris en zijn gezinnetje. We begonnen met een welgemeend Lang zal ze leven en daarna werden de kopjes koffie al snel aan de kant gezet om de polonaise in te zetten. Het Woonschip, Klein Café, Batje Vier. Er werd heel wat gezongen en gepolaniseerd. Ook de jubelaris deed vrolijk mee (in hoeverre zijn leeftijd het toeliet). Dit leidde tot een gezellig feest die tot in de late uurtjes voortduurde.

Ook jubilaris en tijd voor een muzikale reflectie of feestje? Met De Harrekieten is het pas echt genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *