Kerst met De Harrekieten

Ho ho ho, dat heb je afgelopen 22 december kunnen horen bij het kerstoptreden van de Harrekieten. Wij mochten onze mooie kerstklanken weer ten gehore brengen in het Suyderhuys. De klassieke meezingers waren een absoluut een hit, dit jaar varieerde wij van all I want for christmas tot Little Drummerboy. De grootste kerst- en Harrekietenfans waren aan het dansen, springen en hebben met de polonaise de hal van het Suyderhuys opgevrolijkt.

Na dit grote feest en het achterlaten van de kerstgroet, zijn we verplaatst naar het centrum van Surhuisterveen. Ook daar hebben we de altijd heerlijke kerstnummers gespeeld. De kerstgedachte die bij de Harrekieten aanwezig was, was met z’n allen één. Dat was ook terug in te horen in de muziek. Er werd op de valreep in 2017 nog mooi in balans gespeeld, waarbij ook rekening gehouden werd met de dynamiek. Kortom de Harrekieten waren deze avond in topvorm.

Om het geweldige Harrekieten jaar met alleen maar mooie hoogte punten af te sluiten, was er een eindejaarsborrel in Kolkzicht. Na het spelen van de laatste kerstliederen, werd er al snel getoost op het goede leven. De avond was gezellig met deze fantastische club.

De Harrekieten wenst elke fan, trouwe aanhanger en vriend een heel fijn, gelukkig, plezierig, vrolijk, liefdevol, mooi en niet te vergeten een muzikaal 2018. We zijn jullie graag allemaal weer terug in 2018, wij gaan er weer wat moois van maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *