Verrassingsoptreden SamenLoop voor Hoop

Afgelopen vrijdag 25 mei hebben wij ’s nachts Bauke een hart onder de riem gestoken. Bauke speelt bij de Harrekieten en is de SamenLoop voor Hoop gaan lopen. Dit was voor de Harrekieten de ultieme kans om hun steun te laten zien aan de Samenloop voor hoop, Bauke en alle deelnemers.

Wij hebben gespeeld van 23.45 tot 00.15. Aangezien we als verrassing kwamen hebben we ons eerst zoveel mogelijk op de zijlijn gehouden. Vlak na het starten van onze muzikale ondersteuning kwam Bauke langslopen. Blij verrast met dit super surprise optreden van zijn muzikale vrienden.

We hebben een aantal verschillende nummers gespeeld. Iedereen die bij ons langs kwam lopen, bleef dansen en zingen. Ook de organisatie was er een feestje van aan het maken, door een polonaise te beginnen. Al met al was dit voor iedereen een zeer geslaagde verrassingsoptreden.

De Harrekieten vinden de samenloop voor hoop een heel belangrijk doel! We steunen iedereen die meeloopt of ervaringen heeft met kanker of de samenloop voor hoop. Het was dan ook heel fijn dat we door onze muziek de mensen hebben kunnen steunen en onze bijdrage hebben kunnen leveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *