Avondvierdaagse Twijzelerheide

Het avondvierdaagse seizoen is weer gestart. Blaaskapel de Harrekieten haalt de vermoeide wandelaars dan graag binnen met een vrolijke noot. Met een speciale wandelsessie blazen wij de vermoeide wandelaars over de finish.

Afgelopen vrijdag mochten wij onze kunsten vertonen in Twijzelerheide. Dit muzikale dorp (o.a. bekend van Rommy Henstra, en de beide Hepies) was in een opperbeste sfeer en wij brachten graag onze wandelsessie ten gehore. Apache, Doe een stapje naar voren, Pappie loop toch niet zo snel, alle wandelklassiekers kwamen langs. Zowel de jonge jeugd als oude jeugd deed enthousiast mee met de Zevensprong en het Dondert en het Bliksemt.

Het optreden mochten wij binnen bij de bar afsluiten. In de buurt van onze natuurlijke habitat hebben wij de avond vrolijk afgesloten. Batje vier, Speedy en Het Woonschip, het publiek kon het waarderen en de polonaise werd in gezet.

Een geslaagde avond in het immer muzikale Twijzelerheide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *