Dweilfestival in Burgum

Afgelopen zaterdag waren de Harrekieten in Burgum en wij waren niet het enige dweilorkest welke aanwezig was. In Burgum was namelijk een heus dweilfestival georganiseerd en daar mochten De Harrekieten natuurlijk niet ontbreken.

Burgum is een plek waar Blaaskapel de Harrekieten met enige regelmaat is te vinden en uiteraard zetten wij ons beste beentje voor. We begonnen de zaterdagmiddag rustig met een paar rustige en bekende nummers zoals ‘Apache’. Het publiek was enthousiast en het zonnetje scheen dus het was al snel tijd voor het echte feestmuziek: Batje Vier, Doe een stapje naar voren en de nieuwe hit Hallo allemaal werden goed gewaardeerd door het publiek.

Na een kleine versnapering in het plaatselijk café gingen we vrolijk en vol enthousiasme verder. Lion in the morning sun, Rock around the Saints, wij brachten een bijzonder zonnig repertoire ter gehore. Helemaal passend bij het mooie, zonnige weer. Volgend jaar zijn we weer graag van de partij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *