Harrekieten op Ameland

In het derde weekend van juni is het feest op Ameland. Blaaskapellen en koren bezoeken dan het eiland voor het muzikale Bootwaren. Een gezellig feest waar op 4 podia de koren en kapellen hun kunsten ten gehore mogen brengen.

Natuurlijk kan Blaaskapel de Harrekieten hier niet ontbreken en voor de tweede keer zijn wij met veel plezier van de partij. Een goede voorbereiding is het halve werk. Met een vernieuwd repertoire arriveerde de kapel vrijdag al op het eiland zodat ze zaterdag goed uitgerust van start konden gaan. En met succes. De oogjes van de kapelleden twinkelden helder en de wangetjes bloosden Harrekietenrood van plezier toen er gestart kon worden met de eerste sessie. Country Roads, De Zevensprong, ze vielen in goede smaak bij het publiek.

Na het eerste optreden was de kop eraf en moest er nog 3 keer worden opgetreden op diverse podia in Hollum. En dat deden wij met veel plezier. Het was heerlijk weer en de cola smaakte goed. Ook het publiek was enthousiast. Tijdens ons laatste optreden stonden ze op de banken en werd er enthousiast mee geroeid en gedanst. Kortom, het was weer fantastisch!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *