Gondelvaart Drogeham

Blaaskapel de Harrekieten staan bekend om hun ruime repertoire. Toch weten wij ook wanneer wij een lied niet moeten spelen. Zo hebben wij fatsoenshalve Het dondert en het bliksemt tijdelijk uit ons repertoire gehaald. Spelen wij namelijk standaard op beide avonden tijdens de Gondelvaart in Drogeham, nu bleef het beperkt tot de zaterdagavond. Op vrijdagavond was er namelijk teveel onweer.

De zaterdag was er echter niet minder om. Het publiek was in grote getale opgekomen om de prachtige praalwagens te aanschouwen. De sfeervol verlichte wagens versierd met duizenden bloemen waren schitterend om te zien. Zo ook De Harrekieten. Enkele Harrekieten hadden zichzelf ook versierd met lampjes en het resultaat mocht er zijn. Het publiek kon de blaaskapel duidelijk zien en zong en danste, mee daardoor, vrolijk mee. Wij kijken terug op een geslaagde avond en volgend jaar hopen wij erop beide avonden weer te kunnen genieten van zo’n geweldige sfeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *