Sinterklaasoptocht Twijzelerheide

Het leven is behoorlijk spannend. Zeker als je bij blaaskapel De Harrekieten zit. Afgelopen zaterdag was weer zo’n dagje dat de hart- en vaatziektes goed getest werden. Onder een prachtig zonnetje waren wij van plan een vlekkeloos optreden te verzorgen bij de intocht van Sinterklaas. Maar oeps, waar blijft Sinterklaas nou? Het hele plannetje viel in duigen. Sinterklaas kwam niet in Twijzelerheide?

Het kostte behoorlijk wat stress maar uiteindelijk kwam het toch nog goed. Dankzij een paar innovatieve Zwarte Pieten kwam Sinterklaas toch nog in Twijzelerheide. Wat een geluk voor de kindertjes en De Harrekieten. In de spannende tussentijd was het volle bak voor Blaaskapel de Harrekieten en mochten wij het talrijk aanwezige publiek vermaken. Met veel plezier en succes. De hossende mensenmenigte deed vrolijk mee met het bekende Sinterklaasrepertoire. Van de aloud bekende sinterklaasversjes zoals ‘Zie ginds komt de Stoomboot’ tot de nieuwere hits als ‘Polonaise op de Stoomboot’. De liedjes gingen erin als zoete pepernoten. We hebben genoten van het Sinterklaasfeest en kijken uit naar de volgende optredens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *