Harrepieten in Burgum

Afgelopen zaterdag was het weer zover. Een historisch moment. Volgens de Dikke van Dale bestaat er in de Nederlandse taal geen woord waar 5x de letter S in voorkomt. Dan heeft de Dikke van Dale niet rekening gehouden met de Harrepieten.  Wij mochten namelijk afgelopen zaterdag onze Sinterklaassessie spelen. Een woord met 5x een S. En wij zijn dol op deze letter.

Swingend, singend en spelend gingen gingen over straat. Ook Sint zagen wij nog op straat staan. Samen zongen wij een Sinterklaasmedley met liedjes zoals Sinterklaasje kom maar binnen, Sachtjes gaan de paardenvoetjes en Sie de maan schijnen. Het publiek deed zeer enthousiast mee. Stilletjes aan werd het tijd om weer richting huis te gaan. Wel met een staande ovatie van het publiek. Super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *