Optreden Heeg

Zon, publiek en een goede sfeer. Wat wil je nog meer? Blaaskapel de Harrekieten was afgelopen zaterdag helemaal op hun plek in Heeg. In Heeg werd namelijk de start van het waterseizoen gevierd. Goed uitgerust en met een vernieuwd repertoire begonnen wij de dag. De nieuwe liedjes uit ons repertoire vielen in goede aarde; Lets twist again, Ob-la-di ob-la da, een eigen huis, het waren allemaal vrolijke nummers waar vrolijk op mee werd geklapt en gedanst.

Ook dit jaar was de logistiek in Heeg van prima kwaliteit. De schoolbus, een boot, alles werd uit de kast gehaald om de blaaskapel op zijn plek te krijgen zonder dat we teveel hoefden te lopen. Flexibel als we zijn passen we hier graag onze muziek op aan dus speelden we met veel plezier; Oerend hard, Speedy en Just a closer walk.

Na een dag heerlijk musiceren beseffen wij ook, aan alles komt weer een eind. Maar in Heeg was het wel een heerlijk einde. Er stond namelijk nog een goed verzorgde BBQ op ons te wachten. Ook daar werken wij graag aan mee en met goed gevulde buikjes verlieten wij het immer zonnige Heeg. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *