Avondvierdaagse Twijzelerheide

Na vier avonden wandelen was het tijd voor een feestelijke afsluiting en daar horen De Harrekieten natuurlijk bij. Op de hoek van de straat stonden de kinderen al te wachten, klaar om de laatste meters af te leggen. De Harrekieten kregen een lift, zodat de muzikale klanken tijdens het lopen ook te horen waren. Na een kort ritje kwam iedereen aan bij het dorpshuis de Jister. Daar ging het feest natuurlijk gewoon verder.

Zowel jong als oud konden meegenieten van deze laatste avond van de 4daagse. Een groepje jonge fans kregen zelfs een serenade van een aantal leden van de Harrekieten. Tijdens een van de nummers gingen ze bij de bakfiets zitten. De jonge fans waren helemaal onder de indruk. Ook was het tijd voor een feest en kon er gedanst worden. Veel kinderen bleven even staan kijken, maar gingen uiteindelijk naar huis om hun voetjes omhoog te doen. Ook de Harrekieten gingen met de voetjes omhoog, maar dan in het dorpshuis onder het genot van hapjes en een drankje. Iedereen was blij en vrolijk, wat er voor zorgde dat de avond4daagse feestelijk werd afgesloten. Bedankt Twijzelerheide en tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *