Kaatsen en blaaskapel de Harrekieten

Op Hemelvaartsdag waren de Harrekieten aanwezig bij de kaatswedstrijd in Tzummarum. Tijdens de spannende wedstrijden die gespeeld werden mochten de Harrekieten de muzikale toon verzorgen. Bij aankomst was iedereen gelijk enthousiast. De sfeer was erg goed en ook het lekkere weer zorgde ervoor dat het een gezellige middag werd.

Op het terrein was veel te doen. Natuurlijk de kaatswedstrijden, maar ook een kermis. Waar de mensen ook waren, ze werden altijd met de vrolijke klanken van de Harrekieten omringt.
De spanning was steeds beter te voelen naar mate de finale dichterbij kwam. Daar hadden de Harrekieten het nodige medicijn voor. Tijdens hits zoals de Luv Medley of Anton aus Tirol vergaten de supporters de spanning van de wedstrijd even en kon er gedanst worden. De Harrekieten zijn van alle markten thuis. Wil je even dansen? Dat mag altijd, gewoon even vragen.

Vlak voor de finale hebben de Harrekieten ervoor gezorgd dat iedereen blij was. Met de muziek en een showtje konden de supporters genieten van de middag. Op het moment dat de spelers op het veld waren hebben de Harrekieten de finale geopend met het Friese volkslied. Daarna was het genieten van de spannende wedstrijd. En dan nu de vraag van de week. Wat is boppeslach? Laat ons je antwoord weten via de Facebook pagina van de Harrekieten. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *