Shantykoor de soppende Harrevissers

Twee halen één betalen.Welke Nederlander is daar niet dol op? Voor degene die Boerenkapel de Harrekieten had uitgenodigd voor zijn foute feest was het daarom ook echt feest. Hij bestelde Blaaskapel de Harrekieten maar kreeg er gratis Shantykoor de Soppende Harrevissers bij. Twee halen, één betalen.

In Surhuisterveen was jongstleden een heerlijk, ouderwets foud feest. Locatie van de happening was het immer stijlvolle café ’t Aansteekhuis en de aanleiding voor dit (beruchte) feest was dat een echtpaar gezamenlijk de 100 jarige leeftijd had bereikt.

Blaaskapel de Harrekieten is bij zulke gelegenheden graag van de partij. In stijl van het feest was de kapel gekleed als shantykoor. Heerlijk fout. We begonnen met een aantal echte shantytoppers zoals Wat zullen we drinken en Hoog is de zolder, laag is de vloer. Uiteraard vierstemmig en loepzuiver.

Daarna werd er overgeschakeld na het blaasgedeelte en dan specifiek de feestsectie. En het aanwezige publiek deed vrolijk mee. Zelfs de polonaise werd ingezet bij Feierabend.

Een genoeglijke en beregezellige avond. Op zoek naar een loepzuiver en goed uitziend shantykoor? Ook dan bent u bij blaaskapel De Harrekieten aan het juiste adres!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *