Gondelvaart

De Gondelvaart op wielen in Drogeham is pas compleet met een aantal belangrijke factoren. Mooi weer, mooie wagens, gezellige mensen en natuurlijk Boerenkapel de Harrekieten.

Ook dit jaar mochten wij weer de muzikale begeleiding voorafgaand aan de Gondelvaart verzorgen. In de 50e editie van de Gondelvaart is het tijd voor tradities. En de Harrekieten helpen graag een handje om deze tradities in stand te houden. Al meerdere jaren wordt de muzikale noot voorafgaand aan de Gondelvaart verzorgd door de Harrekieten, dit doen wij dan ook met veel plezier.

Op de vaste hoekjes en plekjes laten wij de beste hits horen. Country roads, Doe een stapje naar voren, Baby come back en Alles kan een mens gelukkig maken. Met de bijbehorende danspasjes was het feest niet te missen.

Wij hebben weer genoten van de jaarlijkse Gondelvaart op wielen in Drogeham. Drogeham is een goede plek voor een feestje met bloemen, licht en gondels. Wij kijken uit naar volgend jaar om de muzikale noot te verzorgen. En natuurlijk zijn we benieuwd naar de Gondels. We zien jullie graag volgend jaar weer bij de Gondelvaart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *