Feanster Music Night

Van polka tot polonaise en van reggae tot rockmuziek. Tijdens de Feanster Music Night komen alle muziekstijlen aan bod. En dat allemaal met behulp van lokale artiesten.

Begeleiding van deze lokale artiesten gebeurt door een live-band en door blaaskapel De Harrekieten. Een wonderlijke mix van muzikaliteit, originaliteit en vooral veel gekheid. De bezoekers vielen van de ene verbazing in de andere. Zo kwam Sinterklaas langs op zijn paard, speelde het kerkorgel stevige rockmelodieën en werd de avond begonnen met de klassieker van geitenbreier Ome Willem. 

En De Harrekieten? Die waren in hun sas. Zij begonnen met een potpourri van Volendamse melodieën die de zaal al snel uitbundig meezong. En om het af te maken kwam vlot daarna ook nog een afwisseling van Duitse slagers. Een gevarieerd programma.

Toen het concert was afgelopen ging het feest voor De Harrekieten nog even door. In één van de zalen waar de afterparty was mochten De Harrekieten ook nog een sessie ten gehore brengen. Hey Jude, ‘T Woanskip, de sfeer zat er al snel in. Wij kijken terug op een genoeglijke avond en hopen volgend jaar het lustrum te mogen vieren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *