Charles Dickens en de Harrekieten

Kerst is een van de mooiste feesten in het jaar. Overal hangen lichtjes, komen families en vrienden samen en hoor je prachtige kerstmuziek. Ook de Harrekieten houden ervan om de warme kerstklanken te laten horen. Op zaterdag 14 december waren deze warme kerstklanken te horen in ’t Suyderhuys. Daar werd een Charles Dickens winter fair gehouden. Naast alle kraampjes en tentoonstellingen gaven de Harrekieten een optreden.

De old school hits zoals komt allen tezamen en stille nacht werden ten gehore gebracht. Ook de moderne kerstliedjes klonken over de eerste etage aan de bewoners van ’t Suyderhuys. Wat is het toch fijn om samen te zijn en te genieten van alles dat kerst met zich meebrengt.

De Harrekieten waren niet alleen maar aan het optreden. Samen met een aantal bewoners werden de kerstliederen uitgevoerd. Door het samen spelen werd het een geweldig muziekuurtje.

Wij wensen elke bewoner in ’t Suyderhuys en alle vrienden van de Harrekieten een fijne kerst toe! Laten we er met z’n allen een mooi feest van maken om nooit te vergeten. Wilt u de Harrekieten ook een fijne kerst wensen? Dat kan! Laat een berichtje achter op onze facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *