Sinterklaasje kom maar binnen….

Sinterklaas is weer in het land en de Harrekieten kunnen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Zaterdag 16 november werd Sinterklaas met zijn pieten wakker getoeterd in Twijzelheide. In optocht werd Sinterklaas en zijn nog slaperige pieten naar het dorpshuis gereden waar het feest voor een blije
kinderschare werd voortgezet.

Een week later werden de muzikale Harrepieten gesignaleerd in Marum. In het groningerland was het weer groot feest en lieten de pieten zich de vers gebakken pepernoten goed smaken. Daarna werd het feest voortgezet in het centrum van Surhuisterveen. Onder grote publieke belangstelling
werd het sinterklaasrepertoire enthousiast ten gehore gebracht. Op het balkon bij de HEMA speelden de pieten hun solo met veel overgave. Ook werden in het sinterklaashuis de nodige decibels geproduceerd en als afsluiter lieten de pieten zich op de markt de oliebollen en gevulde koeken prima smaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *