Carnaval in Rutten

Het eerste optreden van 2020 is weer een feit! Al het stof werd nog snel uit de instrumenten geblazen. Want op zaterdag 22 februari was het alweer tijd voor een feestje. En wat voor een feestje. De Harrekieten waren van de partij bij Carnaval in Rutten.

De muzikale klanken klonken vanaf de rotonde tijdens de carnalvalsoptocht. De wagens gingen van links naar rechts bij iedereen langs en de klanken van de Harrekieten klonken tussen de wagens door. Met name de mensen die de wind goed voelden, hadden een grote kans om de muzikale noten ook te kunnen horen. Na dat alle wagens goed bewonderd waren en het feest buiten eenmaal gestart was, begon het volgende feestje.

De Harrekieten mochten de dansvloer openen en het feest starten. En als de Harrekieten iets goed kunnen, dan is dat wel een feestje bouwen. Zo gezegd, zo gedaan. De Harrekieten kozen de leukste feestnummers en begonnen enthousiast te spelen. Met name de jonge kinderen vlogen alle kanten op. Zo zie je maar weer: de Harrekieten kunnen een feest bouwen voor elke leeftijd. Het was een goed begin van een muzikaal 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *