Trucktour Bolsward

Op zaterdag 5 september was het zover. Ondanks alle maatregelen die we nu hebben kon de trucktour in Bolsward gewoon doorgaan. Om het een nog feestelijker tintje te geven mochten de Harrekieten bij de start aanwezig zijn. Er waren drie punten waarop de verschillende trucks klaar stonden. Bij een van die punten stonden de Harrekieten de bezoekers te vermaken met onze muzikale klanken.

Het was een goede dag om deze trucktour te houden. De zon scheen, de mensen waren enthousiast en de muziek klonk feestelijk. De welbekende oude hits werden weer ten gehore gebracht. Ook feest hits zoals links, rechts konden gelukkig weer gespeeld worden. Want als iedereen tegelijk de stappen naar links of rechts zet blijft iedereen op veilige afstand.

Het was weer geweldig om met elkaar een fijne middag te beleven. Alle mensen die enthousiast met ons mee deden, zorgde voor een lach op onze gezichten. Ook toen de start begon was het een feest. Naast dat de toeters van de Harrekieten te horen waren, klonken ook de toeters van de trucks. Samen spelen is toch wel echt het mooiste dat er is.

Bedankt voor de geweldige middag, de Harrekieten hebben er weer van genoten. Wie weet tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *