Hieperdepiep hoera!

Wie jarig is trakteert en nodigt natuurlijk de Harrekieten uit voor een geweldig (surprise) feestje! Waar was vandaag het feestje?

Zaterdagmiddag waren de Harrekieten bij Auto Oostra uitgenodigd voor een surpriseparty. Dirk Jan Oostra was jarig en werd 50 jaar, een reden voor een feestje. Nietsvermoedend zat Dirk Jan in zijn kantoor toen de Harrekieten binnenslopen. Maar na de eerste klanken van lang zal hij leven, was het voor alle aanwezigen duidelijk: werk neerleggen en feesten.

Onder het genot van een heerlijk zonnetje zijn de Harrekieten losgegaan met het feestrepertoire. Er werd van alles uit de kast gehaald om er een leuk feestje van te maken. Iedereen zat in de feeststemming en danste en zong met alle nummers mee!

Familie Oostra, bedankt voor jullie goede zorgen en dit fijne feestje. Abraham, nog van harte gefeliciteerd met dit mijlpaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *