Feanster Music Night 2022

Inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen is de Feanster Music Night. Ook de Harrekieten zijn op dit jaarlijkse feest te vinden. Samen met lokale artiesten maken zij er een onvergetelijke avond van.

Dit jaar mochten de Harrekieten samen met Adri de Boer, Gea Stienstra en Pieter en Michiel een aantal nummers ten gehore brengen. Met elke artiest werd het een feestje. Niemand in het publiek kon stil blijven zitten. Voor elke muziekliefhebber werd het een spetterende avond.

Later op de afterparty zijn de Harrekieten begonnen met het bouwen van een feestje. De welbekende klassiekers van de Harrekieten werden voor het al feestende publiek gespeeld. De toon was gezet, waarna de andere artiesten het feest konden doorzetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *