Harrekieten in Surhuisterveen

De Harrekieten staan bekend om tradities en vandaag was het tijd voor een van die tradities. Namelijk een optreden in Surhuisterveen ter ere van Sinterklaas.

Het weer zat vandaag niet echt mee. Een sombere lucht en af en toe wat regen. Dit maakte voor de Harrekieten niets uit. Swingend, zingend en spelend gingen zij over straat. Alle bekende Sinterklaasliederen werden op muzikale wijze ter gehore gebracht in het centrum. Van oude bekende zoals ‘Zie ginds komt de stoomboot en daar wordt aan de deur geklopt’ tot de nieuwere hits als ‘Polonaise op de stoomboot en Sinterklaas, wie kent hem niet’. De liedjes gingen erin als zoete pepernoten (lees oliebollen). Aan iedereen die kwam kijken, genieten, zingen en dansen: heel erg bedankt voor deze middag. We hebben genoten van dit feest.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *