Gondelvaart op wielen (of in het water?)

De Gondelvaart op wielen in Drogeham staat al jaren op de agenda van de Harrekieten. Voor dat de mooie wagens de ronde starten wordt het publiek in feestsfeer gebracht door de Harrekieten. Dit jaar bestond de kans dat de Gondelvaart in het water liep door het slechte weer.

Er zijn een aantal dingen die de Harrekieten goed kunnen. Eén ding daarvan hebben we bij de Gondelvaart op wielen laten horen. Namelijk op een enthousiaste manier er een feestje van maken. Het weer hielp hierbij niet echt mee. Veel regen zorgt voor weinig publiek en Gondelvaarders in paniek. Altijd fijn natuurlijk als de Harrekieten langskomen met de meest leuke en bekende nummers. Een niet te missen nummer hierbij is het dondert en het bliksemt.

Gelukkig kon de Gondelvaart wel doorgaan en kon het publiek genieten van de leuke muziek en de mooie wagens. Drogeham is natuurlijk de plek voor een feestje met bloemen, licht, gondels en goede muziek. Al met al twee geslaagde avonden! We kijken er naar uit om volgend jaar weer het publiek op te warmen met onze muziek, tot volgend jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *