Surhuisterveen

Op zaterdag 3 september 2022 hadden de Harrekieten weer een thuis wedstrijd. De harrekieten hebben al een hele tijd niet meer in Surhuisterveen gespeeld, dus werd het nu hoogtijd! Het weer was heerlijk en de sfeer zat er goed in.

Het zonnetje, goede vrienden en het altijd gezellige Surhuisterveen zijn een aantal belangrijke ingrediënten voor een middag met de Harrekieten. Op zaterdagmiddag was het eindelijk zo ver: De Harrekieten mochten weer in Surhuisterveen spelen. Goed voorbereid starten de Harrekieten met het optreden. Al snel stond het publiek te dansen en genieten in de zon van De Harrekieten.

Een aantal uren waren de mooie klanken te horen in het centrum. Het was een gezellige middag, waarbij het leuk was om het thuispubliek weer eens te zien. Hopelijk tot snel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *