Harrekieten in Surhuisterveen

Elk jaar om dezelfde tijd, wordt hetzelfde feest gevierd. De oude meneer uit Spanje komt dan langs voor lekkers, kadootjes en gezelligheid. De Harrekieten mochten aan die gezelligheid in Surhuisterveen een bijdrage leveren. Daarom stonden zij zaterdag 19 november 2022 in de middag in het centrum van Surhuisterveen de alom bekende sinterklaasmuziek ten gehore te brengen.

Voor de Harrekieten voelt dit als een thuiswedstrijd. Het weer hielp echter niet mee. De instrumenten en muzikanten waren binnen een paar seconde al bevroren. Overal waar de zon dus was, stonden de Harrekieten Sinterklaasliedjes te spelen en bleven mensen staan luisteren. Al snel werd de ene klassieker op gevolgd door een andere klassieker. De favoriet dit jaar was toch wel: ‘Sinterklaas, wie kent hem niet’, helemaal in de buurt van de oliebollenkraam. Ondanks de kou is er een mooie middag muziek gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *