Boerenkapel "De Harrekieten"

Harrekieten in Burgum

Zoek je gezelligheid? Dan kun je altijd terecht in Burgum. Op zaterdag 26 november 2022 waren de Harrekieten te vinden in het centrum van Burgum. Daar hebben zij het winkelende publiek vermaakt met bekende sinterklaasliedjes.

Continue reading

Harrekieten in Surhuisterveen

Elk jaar om dezelfde tijd, wordt hetzelfde feest gevierd. De oude meneer uit Spanje komt dan langs voor lekkers, kadootjes en gezelligheid. De Harrekieten mochten aan die gezelligheid in Surhuisterveen een bijdrage leveren. Daarom stonden zij zaterdag 19 november 2022 in de middag in het centrum van Surhuisterveen de alom bekende sinterklaasmuziek ten gehore te brengen.

Continue reading

Feanster Music Night 2022

Inmiddels een jaarlijks terugkerend fenomeen is de Feanster Music Night. Ook de Harrekieten zijn op dit jaarlijkse feest te vinden. Samen met lokale artiesten maken zij er een onvergetelijke avond van.

Continue reading

Gondelvaart op wielen (of in het water?)

De Gondelvaart op wielen in Drogeham staat al jaren op de agenda van de Harrekieten. Voor dat de mooie wagens de ronde starten wordt het publiek in feestsfeer gebracht door de Harrekieten. Dit jaar bestond de kans dat de Gondelvaart in het water liep door het slechte weer.

Continue reading

Surhuisterveen

Op zaterdag 3 september 2022 hadden de Harrekieten weer een thuis wedstrijd. De harrekieten hebben al een hele tijd niet meer in Surhuisterveen gespeeld, dus werd het nu hoogtijd! Het weer was heerlijk en de sfeer zat er goed in.

Continue reading