Harrekieten in Burgum

Zoek je gezelligheid? Dan kun je altijd terecht in Burgum. Op zaterdag 26 november 2022 waren de Harrekieten te vinden in het centrum van Burgum. Daar hebben zij het winkelende publiek vermaakt met bekende sinterklaasliedjes.

Elk jaar weer komen de Harrekieten langs in Burgum om daar (samen met het publiek) een feestje te maken met Sinterklaas en zijn pieten. Ook dit jaar is dit weer goed geslaagd. Veel mensen bleven tijdens het winkelen kijken, luisteren, zingen en swingen. Altijd fijn om te zien dat er zoveel mensen zijn die de tijd nemen om te luisteren en meedoen in het feest. Ondertussen gingen de Harrekieten namelijk los met bekende Sinterklaasliedjes, zelfs klassiekers als ‘zie ginds komt de stoomboot’ werden echte feestnummers. De tijd vliegt als je het naar je zin hebt en zo vloog deze middag ook voorbij. Nog even snel op de parkeerplaats een oliebol halen en toen zat het optreden erop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *